Pivničko brašno

Agromonterra se bavi proizvodnjom i prodajom brašna. U zavisnosti od potreba naših partnera brašno proizvodimo pod njihovom privatnom markom, ili pod nekim od naših brendova. Ispunjavamo sve standarde u proizvodnji hrane, uključujući i sertifikate HACCP i ISO 9001.

 

Naše Pivničko pšenično brašno je prepoznato i omiljeno kod naših kupaca, kako kod onih koji ga koriste za kućnu upotrebu, tako i kod velikih industrijskih potrošača poput pekara i proizvođača konditorskih proizvoda. Mlin se nalazi u mestu Pivnice, nadomak Vrbasa, po čemu je i konačan proizvod dobio ime i već decenijama je simbol kvaliteta i pouzdanosti. Sama prerada se odlikuje tzv „dugom meljavom“ koja omogućuje potpunu kontrolu prerade sirovine i kvaliteta finalnog proizvoda do najsitnijih detalja.

 

 

  • Pšenicno brašno T-500 – Za nijansu je tamnije od brasna T-400. Struktura granulacije ga cini idelanim za pripremanje domaceg hleba, kiflica i testenina. Pakuje se u vrece od 1kg, 2kg, 5kg, 10kg i 25kg.
  • Pšenicno brašno T-400 oštro – proizvodi se iz najkvalitetnijeg dela zrna pšenice i namenjeno je za pravljenje palačinki, pica testa i finih peciva. Ime je dobilo po oštrini svojih čestica. Pakuje se u vreće od 1kg, 2kg i 5kg.
  • Pšenicno brašno T-400 meko – proizvodi se iz najkvalitetnijeg dela zrna pšenice i namenjeno je za pravljenje lisnatih testa, kora za pitu i kolača i torti. Dobilo je ime po mekoći svojih čestica. Pakuje se u vreće od 1kg, 2kg, 5kg, 10kg i 25kg.